Sommartid och påsk – bistrobybella
bistrobybella

bistrobybella

Sommartid och påsk

Hej på er, hoppas allt är bra! Äntligen sommartid – hur härligt är det inte med ljuset som strömmar in nu för tiden?! Jag får verkligen helt ny energi och blir så peppad på våren. Nu är det dags att ta fram utemöblerna, inviga caféhörnan och mysa så mycket som möjligt utomhus. Ett stort plus med att ställa om klockan var att Frans sov en timme längre – han som vanligtvis (senaste veckorna) fått för sig att vakna runt 05.00 vaknade istället 06.00, yaaay glad mamma!

Nu har påsken fått flytta in lite smått också, så himla mysigt. Jag älskar högtider och tycker att allt som går att firas ska firas och tycker såklart det är ännu roligare och viktigare nu när jag har fått barn, så nu får jag minsann en anledning att gå loss lite extra! 😉

Hemma hos oss just nu. Ljuset, I love you!

 

Vad har ni gjort i helgen? Här har vi haft strålande sol så dagarna har mest spenderats i trädgården. Vi har röjt lite i rabatterna, tagit ner träd och klyvt ved inför kommande vinter. Haha snacka om vuxen poäng där. Men vi har också passat på att unna oss lite godsaker mellan varven, annars är det ju inte roligt. 🙂

 

 

Imorgon måndag igen, hoppas ni får en fantastisk vecka och att solen skiner på er!

Kram
Isabella

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
bistrobybella

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.