Från storstan till landet – bistrobybella
bistrobybella

bistrobybella

Från storstan till landet

Hej kära vänner! Hur rullar er vecka på? Någon mer som är mammaledig? 🙂 Idag har varit en sån där njutningsfull dag där vi har gjort precis det som fallit oss in för stunden. Jag och Frans har tagit en promenad i vackra Trosa. Han sov för det mesta i vagnen och jag passade på att sitta på bryggan och tanka på med massa d-vitamin, så härligt! Blir så lycklig och förväntansfull när jag tänker på att vi har bästa tiden framför oss nu. Jag känner mig så otroligt mer harmonisk nu för tiden, att ta beslutet att flytta ifrån storstadslivet till landet har verkligen gjort oss gott.

Nu har det gått lite mer än ett år sedan vi flyttade från vår lägenhet i Hammarby Sjöstad till ett hus strax utanför Trosa. Vi trivdes visserligen hur bra som helst i Sjöstan men som med allt annat så kommer det olika perioder i livet som man vill och strävar efter olika saker. Med ett nytt kapitel i livet så var vi så redo. Redo för föräldraskapet, redo för huslivet, ja redo för lugnet helt enkelt.

Om det är något som jag har lärt mig genom livet så är det att det sällan blir som man tänkt sig. Jag har nästan hela livet försökt planera och styra mitt liv och många gånger har det slutat med förtvivlan och hopplöshet. Jag kan inte bestämma när jag ska bli gravid, jag kan inte bestämma att alla i min närhet ska vara friska, jag kan inte bestämma över alla orättvisor i världen. Det är så mycket som ligger utanför min makt. Någon som känner igen sig?

Så ett tips, ta kontroll på det du faktiskt kan bestämma och gör det idag. Vänta inte på bättre tider, vi vet ingenting om framtiden. Våga chansa, våga prova nya saker, våga lev livet fullt ut för livet är här och nu!

Massa kärlek till er 💕

Kram
Isabella

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
bistrobybella

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.