Påsk inspo – bistrobybella
bistrobybella

bistrobybella

Påsk inspo

Hej fina ni! Hoppas er måndag har börjat bra och att ni får en fortsatt härlig vecka 🙂
Nu börjar påsken närma sig med stormsteg och jag börjar planera vad jag ska laga för påskmat. Åh som jag längtat, älskar påskbuffé, älskar att sitta länge och njuta av massa olika smaker. Mina favoriter på bordet är fisk och skaldjur, som egen inlagd sill, lax, skagenröra mm. Och jag höll på att glömma, Pontus Janssons Frestelse. SÅ god! Han brukar göra den med lite sting, ha i cayennepeppar och massa smör, tips tips!

Ett annat smarrigt tips är dessa påsksnittar som jag brukar bjuda på:

Dessa är hur enkla som helst att göra. Koka potatis, gärna delikatesspotatis. Låt svalna lite och dela på mitten. Toppa med sill, crème fraiche, gräslök & citron och den andra med gravad lax, hovmästarsås & dill. Så goda att avnjuta tillsammans med ett iskallt glas öl!

Hur ska ni fira i påsk? Har ni några särskilda traditioner? Vi kommer som vanligt samlas nära och kära, äta alldeles för mycket mat och godis och troligtvis decka i soffan. Än är Frans för liten för att förstå men nästa påsk ser jag fram emot att “påskharen” gömt hans påskägg. Jag är nog lite barnslig av mig, tidigare år har Pontus fått leta efter ägg, inte alls särskilt road och förra året hittade han tillslut ett kokt ägg hehe.

Vad brukar ni fylla era ägg med, presenter, godis eller något helt annat?

(Bild i samarbete med Hemmakväll)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
bistrobybella

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.